Zakelijke telefonie

Wij helpen ondernemers en organisaties verder met de beste zakelijke telefonie oplossingen. We vinden het leuk, uitdagend en zorgen altijd voor een oplossing op maat. Of je nu kiest voor VoIp, mobiel bellen of een combinatie. IPService regelt het. Bovendien ontvang je van ons overzichtelijk één zakelijke factuur, dat scheelt!

VoIP

Mobiel

LAAT HET REGELEN AAN ONS OVER

Zakelijk bellen via VoIP

Bellen via internet en dezelfde mogelijkheden als bij een PBX, dat is Hosted VoIP.

Met Hosted VoIP krijg je alle opties die bij een telefooncentrale horen. Telefonisch vergaderen, belgroepen, keuzemenu’s en het aantal werkplekken aanpassen, je regelt het eenvoudig en snel via een online tool via je pc, tablet of mobiel.

Hoe werkt VoIP eigenlijk ?
VoIP is een complete, virtuele telefooncentrale, waarmee je makkelijk de bereikbaarheid aanpast aan je veranderende onderneming. En dat voor een vast bedrag per maand. VoIP (Voice over IP) staat voor bellen via internet. Je telefooncentrale in de cloud. Het voordeel van zakelijk VoIP bellen is dat je elke werkplek eenvoudig kunt inregelen en aanpassen.

Zakelijk bellen via VoIP​
Zakelijke telefonie

Mobiel Sim Only

IPService biedt een uitgebreide keuze aan mobiele sim only abonnementen voor zakelijke ondernemers . Dit doen wij in samenwerking met een landelijk dekkend netwerk van business partners.

Samen met hen verbinden wij zakelijk Nederland voor een eerlijke prijs. Het zakenleven is al duur en ingewikkeld genoeg !

LAAT HET REGELEN AAN ONS OVER

Vast Mobiel integratie

De vast mobiel integratie werkt met een speciale SIM-kaart die gekoppeld wordt aan je eigen VoIP telefooncentrale.

Omdat deze SIM-kaart verbinding via het GSM netwerk maakt met de telefooncentrale, kan het mobiele toestel vervolgens gebruikmaken van alle functionaliteiten die de telefooncentrale biedt.

Advies nodig?

Jij verdient de beste service, wij staan 24/7 klaar bij storingen voor ZZP, MKB en groot zakelijk.