Internetverbindingen

IPService biedt zakelijke internetverbindingen aan. Ondernemen begint met een stabiele internetverbinding op de zaak. Laat je informeren over glasvezel, koper of kabel. Wij kijken met je mee naar de beste oplossing voor jouw bedrijf op basis van je postcode.

Internetverbindingen

INTERNETVERBINDINGEN

Zakelijk internet via glasvezel, koper of kabel.

IPService heeft de mogelijkheid om diverse zakelijke internetdiensten te leveren. inclusief router en netwerk apparatuur.

Via de coax kabel
Die wordt overigens langzamerhand vervangen door glasvezel. De verbindingen zijn stabiel en er zijn hoge snelheden te behalen.

Via het koperdraadnetwerk
Bij deze koper verbinding is de downloadsnelheid veel hoger dan de uploadsnelheid. En de afstand tot de wijkcentrale is bepalend voor de te halen snelheid. De maximale snelheid op dit netwerk is 200 Mbps.

Glasvezel verbinding via een ultradunne glasvezelkabel
De upload- en download snelheid zijn gelijk. De gemiddelde snelheid is hoger dan die van VDSL2 , de maximale snelheid is nu nog 1 Gbps, maar er wordt al getest met hogere snelheden.

Glasvezel voor de bedrijventerreinen in de Zaanstreek

IPService werkt samen met DELTA Netwerk om gigasnel en betaalbaar glasvezel aan te leggen voor alle ondernemers van de geselecteerde bedrijventerreinen in de Zaanstreek.

Wil jij als ondernemer in de Zaanstreek ook gebruik maken van supersnel en betrouwbaar glasvezel op een van deze terreinen? Meld je dan aan voor een zakelijk glasvezel abonnement bij IP Service BV. Aanmelden kan tot 24-12- 2022. 

Wat ons betreft profiteren alle ondernemers in de Zaanstreek binnenkort van ons supersnelle en betaalbare glasvezelinternet. Online vergaderen, streamen en up- en downloaden van zware bestanden… het is allemaal mogelijk, en nog tegelijkertijd ook!

Kies jij ook voor glasvezel via IPService van DELTA Netwerk? Ruim 1 miljoen adressen in Nederland gingen je voor.

Ontdek de voordelen van glasvezel voor jouw bedrijf

Het is supersnel

Binnen no time kun je grote bestanden up- en downloaden. Vaak upload je 20 keer sneller dan bij een coax-verbinding.

Het is veilig en stabiel

Je bedrijfsinformatie is in goede handen.

Zorgeloos werken in de cloud

Je hebt overal toegang tot je data.

Ideaal als back-uplijn

Alle collega’s kunnen doorwerken tijdens een storing.

Verschillende aanbieders op het netwerk

Voor elk bedrijf een passend aanbod.

Vraag een postcode check aan

Wat er mogelijk is hangt af van de postcodecheck. Op basis van die postcodecheck kunnen we bekijken wat er leverbaar is en welke netwerktechnieken beschikbaar zijn.

U kunt hiervoor telefonisch contact met ons opnemen.

Advies nodig?

Jij verdient de beste service, wij staan 24/7 klaar bij storingen voor ZZP, MKB en groot zakelijk.